ENKELE REACTIES:


* Leden waren zeer tevreden over de manier waarop je de vergadering geleid en begeleid hebt. Als bestuur zijn wij ook tevreden over de deskundige wijze waarop je ons bij 'netelige kwesties' begeleid hebt. En er zijn enkele geschillen bijgelegd. Dat is pure winst! (Residentie Belvedère Nieuw Wolfslaar - Breda)

* U heeft de voorzittersrol 3 jaar lang op uitstekende wijze ingevuld. Mede dankzij uw bijdrage is de rust binnen de vereniging teruggekeerd én zijn belangrijke stappen gezet richting een toekomstbestendige organisatie en een duurzaam gebouw. (Residentie De Burghave - Heemstede)

* Dank voor de goede rol die je voor ons hebt vervult als ALV voorzitter!


* Het heeft ons bestuur enorm geholpen om zo'n lastige ALV met veel agendapunten en onderwerpen die de gemoederen bezighouden tot een goed einde te brengen.

* De sfeer was goed, een ieder kreeg zijn moment om iets naar voren te brengen. Er was aandacht voor het naar elkaar luisteren. Er werd hier en daar wat spanning weggenomen door lichte opmerkingen én er was regie op momenten dat tot stemming moest worden overgegaan. (VvE De Binderij - Amsterdam)

* Wat een energiek bestuur in korte tijd heeft bereikt. (VvE Magazine)

* Jullie hebben een enorme klus geklaard. Bij veel van de 350 serviceflats die Nederland telt, is het kommer en kwel. Olympus Hillegersberg laat zien dat het wel degelijk mogelijk is om een gedateerd gebouw te transformeren in een modern aantrekkelijk complex.
(Fred Schuurs - voorzitter Stichting VvE Belang)

* Vergaderen zonder Jan, is als rijden zonder rijbewijs. (Beheervereniging MidiCenter)


'De Rijdende Voorzitter' is een geregistreerde naam

CONTACT

'Er is een enorme klus geklaard' !


Fred Schuurs voorzitter

Stichting VvE Belang